Fredrik och Jenny har domännamn till salu

Vi som har domännamn till salu heter Fredrik och Jenny Forsberg. Vi bor i Ärla utanför Eskilstuna tillsammans med Fredriks hund Enzo.

Fredrik är anställd som Customer Care Manager för affärssystem i bilbranschen. Han hjälper även djurägare att spåra efter bortsprungna djur tillsammans med Enzo som är utbildad id-hund. Fredrik driver också enskilda firman Few Consulting där han gör webbplatser i Wordpress.

Jenny är examinerad språkkonsult i svenska och driver sedan 2002 soloföretaget Klartext, där hon hjälper företag och myndigheter att göra texter begripliga. Hon är också författare och bloggar på Jennys författarblogg. Hittills har hon skrivit fyra fackböcker och två romaner. Jenny är också aktiv i sociala medier, och om du är mer nyfiken går det bra att följa henne på till exempel Instagram eller på hennes författarsida på Facebook.

Förutom de domäner som vi säljer så driver vi ett antal webbplatser själva, bland annat lakritslaban.se och alltomblabar.se och Jenny bloggar även på gomera.nu om kanarieön La Gomera, där hon helst håller till på vintern.

När vi lyckas få en stund ledigt så går Jenny på bio eller till gymmet. Fredrik spelar dataspel eller leker med hunden. Vi gör yoga och läser böcker. Vi städar helst aldrig men tittar gärna på film och äter lakrits tillsammans i soffan.

Vill du köpa en av våra domäner?

Vill du köpa en av domänerna i vår domänlista? Eller bara fråga oss något? Hör gärna av dig på hej@domännamntillsalu.se.